Alege şi comandă. Simplu, rapid, comod:

miercuri, 16 noiembrie 2016

Pe urmele lui Hitler - ep.1, sezon 2 (S2 E1)


Acum şi cu subtitrare în limba română:aici . Episodul 2 aici!
Bob Baer şi John Cencich revin cu noi experți și noi tehnologii pentru a examina posibila evadare a lui Hitler din toate unghiurile. Înarmați cu peste 14.000 de fișiere declasificate de la agențiile de informații internaționale, echipa deschide noi piste de investigare în ancheta ei care se întinde pe mii de mile. Ea se întoarce la Berlin, unde Lenny DePaul și Sascha Keil descoperă o a cincea ieșire necunoscută din buncărul lui Hitler. Știind că Hitler avea acces la o altă cale de ieșire din buncăr, echipa investighează noi zone, care ar fi putut servi ca o pistă de avioane improvizată în Berlin. Între timp, Tim Kennedy şi Alasdair Brooks, arheolog istoric, cu Daniel Schavelzon se reunesc la bârlogul nazist misterios din Misiones, Argentina. Ei au descoperit o clădire nouă, care ar putea fi mai mult decât o ascunzătoare-ar putea fi un complex rezidenţial militar!

5 comentarii :

 1. Răspunsuri
  1. Nu cred că vom mai posta noi episoade din sezonul 2 până când nu le vom subtitra sau nu vor rula cu subtitrare în limba română. Dacă, totuşi, sunt amatori care cunosc engleza bine, scrieţi-ne şi le vom posta de îndată...

   Ștergere
 2. La solicitarea radarpress, adi lantera, deblogeren, armand popescu, lucian, vom posta şi episodul 2 din sezonul 2. Am pus şi o subtitrare în lb. engleză pt. a fi mai lesne de înţeles.

  RăspundețiȘtergere
 3. Subtitrare romana? Ati promis.

  RăspundețiȘtergere

Comentaţi prin Facebook :

Adevărul

Blog Archive

EVENIMENT

Mediafax